Advocaat Mediator Milieurecht Bestuursrecht Vastgoed- en Bouwrecht Algemeen verbintenissenrecht

Over Digna

Digna werkte vele jaren samen met secretaresse: Marjan Koffeman. Eerst bij CMS Derks Star Busmann en ook later in haar persoonlijk advocatenkantoor. Marjan heeft nu haar eigen Gesprekspraktijk Van ziel tot ziel.

Artikel in Advocatenblad Digna de Bruin

“Digna is een enthousiast en gedreven mens met veel pit. Ze is geboeid door veel verschillende onderwerpen. Deze brede interesse heeft ertoe geleid, dat ze gedegen kennis bezit op diverse gebieden. Zij doet de dingen in haar leven zeer intensief en met flair en humor. Door haar brede belangstelling moet Digna zeer zorgvuldig omgaan met haar tijd. Dat lukt haar mede dankzij de ontspannende werking van yoga. Zij beoefent yoga op hoog niveau, doordat ze zelf opgeleid is tot yogadocente.

Haar enthousiasme en brede interesse zie je ook terug in haar werk als advocaat. In haar praktijk, waarin ze onder andere zaken met betrekking tot vastgoed, bestuursrecht en milieurecht aanneemt, komt de mens altijd op de eerste plaats. De achtergrond van mensen, wat hen beweegt en hoe de zaken waarmee ze komen opgelost kunnen worden, fascineren Digna. Hoe lastiger de zaak, hoe groter de uitdaging voor haar is.

Rechtvaardigheid Digna de Bruin Advocatuur

Digna heeft een hekel aan onrechtvaardigheid. Wanneer iemand op een unfaire manier behandeld wordt, kan deze persoon of dit bedrijf absoluut op haar hulp rekenen. Zeker wanneer de wederpartij een overheid of instelling is die misbruik maakt van haar (machts)positie. Dan komt de vechter in haar boven. Ze zal dan niet rusten voordat een en ander aan de kaak is gesteld. Dat doet ze met alle middelen die zij tot haar beschikking heeft, maar altijd recht door zee.

De brieven en processtukken van Digna zijn duidelijk en goed onderbouwd en in de rechtszaal is zij ervaren, scherp en to the point. Het mag duidelijk zijn dat de cliënt die voor Digna kiest, te maken krijgt met een professionele advocaat met het hart op de juiste plek.”

Rechtvaardigheid Digna de Bruin Advocatuur


Op de hoogte te blijven van innovaties binnen de advocatuur & mediation en Conscious Contracts door Digna de Bruin en Leonieke Niessen,
De Rechtmakers en onze uitnodigingen ontvangen?

Schrijf je in!