Advocaat Mediator Milieurecht Bestuursrecht Vastgoed- en Bouwrecht Algemeen verbintenissenrecht

De koers van Digna de Bruin Advocatuur

Digna de Bruin AdvocatuurIn een maatschappij waarin advocatenkantoren steeds groter worden, maak ik een tegendraadse beweging met mijn advocatenkantoor De Bruin Advocatuur. Bijna twintig jaar werkte ik voor een groot kantoor (CMS Derks Star Busmann), waarvan tien jaar als compagnon. Daar merkte ik dat grote advocatenkantoren in toenemende mate onpersoonlijk en onbenaderbaar worden.

Omdat dit haaks staat op mijn visie van het ‘ideale’ advocatenkantoor, ben ik in mei 2005 mijn eigen kantoor begonnen. Ik heb een persoonlijk advocatenkantoor en werk projectmatig. Dit houdt in dat ik bij omvangrijke zaken, na toestemming van de cliënt, het juiste team van (v)aardige advocaten samenstel, waarbij ik als ‘spin in het web’ aanspreekbaar ben voor de cliënt. Dit in tegenstelling tot traditioneel werkende advocatenkantoren, waar er al snel een ‘kerstboom’ van medewerkers en stagiairs voor een zaak wordt ingezet.

Deze nieuwe koers maakt dat ik mij persoonlijk verder kan ontwikkelen, mede in het belang van mijn cliënten. Want voor mij staat als vanouds hoog in het vaandel, dat ik alles geef om de zaken van mijn cliënten effectief en efficiënt tot een goed einde te brengen.

Daar helpt ongetwijfeld mijn in vele jaren opgebouwde werkervaring aan mee.

Maar ook mijn levenservaring, mijn eigen-wijsheid, mijn balans tussen het stoffelijke en het spirituele en mijn uitgesproken gevoel voor rechtvaardigheid, dragen hieraan bij. En juist die elementen komen maximaal tot hun recht in mijn persoonlijke advocatenkantoor.

Spreekt deze overweging u aan? Neem dan contact met mij op voor een nadere kennismaking.

Digna de Bruin.

Sorry, comments are closed for this post.

Op de hoogte te blijven van innovaties binnen de advocatuur & mediation en Conscious Contracts door Digna de Bruin en Leonieke Niessen,
De Rechtmakers en onze uitnodigingen ontvangen?

Schrijf je in!