Advocaat Mediator Milieurecht Bestuursrecht Vastgoed- en Bouwrecht Algemeen verbintenissenrecht

Projectmatige samenwerking

Digna de Bruin Advocatuur is een persoonlijk advocatenkantoor, met kennis en ruime werk- en levenservaring op de rechtsgebieden Milieu en Ruimtelijke ordening: Omgeving, Overheid, Algemeen verbintenissenrecht en Vastgoed- en Bouwrecht.

Samenwerking; waakzaamheid met gespitste oren Digna de Bruin Advocatuur

Digna licht het begrip ‘projectmatige samenwerking’ toe: “Als een van de eerste advocatenkantoren kies ik voor een projectmatige aanpak. Het ‘Hollywood-model’ kan volgens Christ’l Dullaert ‘Yoga in je toga’ wel eens het nieuwe businessmodel worden. Net als in Hollywood trek ik ‘per film’ de beste mensen aan voor dat ene project. Mijn kantoor is de ‘producer’ die alles regelt, voorfinanciert en inhuurt. Daarmee kom ik tegemoet aan de wensen van mijn cliënten en de wensen van ‘nieuwe advocaten’. Deze advocaten kiezen bewust voor een goede work-life balance en zelfontplooiing staat bij hen voorop. Men kiest voor ‘leuk’ en flexibel werken. Er is dus meer aandacht voor plezier in het werk, zowel voor mijzelf als bij de mensen met wie ik samenwerk dan in de traditionele kantoren. Dit leidt uiteindelijk tot een beter resultaat”.

Samenwerking voor de goede koers Digna de Bruin

Strategische samenwerking met Wijn & Stael Advocaten te Utrecht.
Digna werkt actief samen met Wijn & Stael Advocaten, een toonaangevend advocatenkantoor  in Utrecht. Het kantoor Wijn & Stael beschikt over expertise op vrijwel alle relevante rechtsgebieden en werkt voor ondernemingen (van MKB tot beursgenoteerd), financiële instellingen, zorginstellingen, overheden, non-profitorganisaties en particulieren in binnen- en buitenland..

Samenwerking; Samen de ballen hoog houden Digna de Bruin Advocatuur

Tevens werkt Digna samen met mr. Ellen Soors d’Ancona, voormalig bedrijfsjurist bij diverse bedrijven en met mr. Christa Muller van Buro Bouwrecht. Christa is werkzaam geweest als advocaat en jurist bij de Vereniging Eigen Huis en geeft regelmatig cursussen op het gebied van bouwrecht, onder andere voor het Instituut voor Bouwrecht (IBR) in Den Haag.

Op de hoogte te blijven van innovaties binnen de advocatuur & mediation en Conscious Contracts door Digna de Bruin en Leonieke Niessen,
De Rechtmakers en onze uitnodigingen ontvangen?

Schrijf je in!