Advocaat Mediator Milieurecht Bestuursrecht Vastgoed- en Bouwrecht Algemeen verbintenissenrecht

Aanbevelingen

Marjan Houpt van de landelijke Bomenstichting beveelt Digna van harte aan:

“Omdat wij in de steek zijn gelaten door onze vorige advocaat had ik, als contactpersoon van de Landelijke Bomenstichting, NU een advocaat nodig, anders zou een rij van 46 gezonde populieren in een ecologische verbindingszone binnen twee dagen worden gekapt door de gemeente Lochem.
Via de website van de Vereniging van Milieurecht Advocaten deed ik een dringende oproep en de volgende dag meldde Digna zich al aan, met ook nog een geweldig aanbod. Na de bezuinigingsronde van de overheid heeft de landelijke Bomenstichting geen fondsen meer voor juridische zaken; en Digna bood aan ons te helpen voor een kleine vergoeding. Binnen no time had ze een voorlopige voorziening ingediend. De zaak diende kort daarna, en meteen won ze voor ons al de eerste ronde!
Hiermee maakte ze al veel inwoners van de gemeente gelukkig. Wij hebben zeer veel vertrouwen in onze verdere samenwerking met haar! Top Qualities: Professionally dedicated, personable, creativity, great results, high integrity.”

Bomen Milieurecht - Digna de Bruin Advocatuur

Ben Swagerman is senior vicepresident KLM Security Services. Voordien was hij onder meer advocaat en (hoofd)officier van justitie en advocaat-generaal op Curacao. En sinds kort Eerste Kamerlid voor de VVD:

“Het is mij een genoegen Digna bij U aan te bevelen als uw raadsvrouwe. Mijn ervaringen met haar zijn divers en in dit verband zou ik er het volgende van willen zeggen. Digna is een zeer innemende persoonlijkheid die ambitie paart aan menselijke maat. Met ambitie doel ik op het willen slagen voor de goede zaak. Met menselijke maat, haar inlevingsvermogen (oprechte belangstelling) en diepzinnige kijk op het leven (en dat draagt bij aan duurzaam succes). Srategie en uitvoering lopen bij haar natuurlijk ineen. samengevat; een zeer charmante, zakelijke vakvrouw, bij wie uw zaak in gouden handen is.”

Prof. dr. John M.D. Koster RM is vennoot en voorzitter van de maatschap Holland Consulting Group te Amsterdam. Hij is tevens part time hoogleraar Marketing Organisatie en Implementatie aan de Nyenrode Business Universiteit:

“Met mr. Digna de Bruin is het heel plezierig werken. Ze heeft een prettige no-nonsens aanpak, die ze weet te combineren met een oprechte betrokkenheid. Als ze voor je werkt, en ze kiest haar zaken zorgvuldig, merk je meteen dat jouw vraagstuk haar ook aan het hart gaat. Ze heeft een sterk rechtvaardigheidsgevoel en is alles behalve een professionele ruziemaker. Niet alleen gespecialiseerd in milieurecht, maar ook echt begaan met het milieu. Verder alle voordelen van een klein en flexibel kantoor met weinig overhead.”

Rechten van de aarde rechten van de volgende generatie

De Voorzitter Bestuur Bewonersvereniging Het Meesterwerk, Amersfoort:

“Ik heb vanuit onze Bewonersvereniging Het Meesterwerk erg prettig met Digna samengewerkt. Geen ‘geachte confreres’ en dergelijke, maar gewoon handen uit de mouwen en doen wat er gedaan moet worden. En goed. We hebben het samen succesvol opgenomen tegen een grote bouwmaatschappij. Als ik aan de samenwerking met Digna terugdenk, zie ik een deskundige, enthousiaste, flexibele, meedenkende, bevlogen advocate.”

Bomen Milieurecht - Digna de Bruin Advocatuur

Op de hoogte te blijven van innovaties binnen de advocatuur & mediation en Conscious Contracts door Digna de Bruin en Leonieke Niessen,
De Rechtmakers en onze uitnodigingen ontvangen?

Schrijf je in!